top of page

The Overweb Group

Public·83 members

Dynamo ČB Chrudim přenos živě 10 října 2023

17. 9. 2023 — 8. 2023 — živě 24 května 2023 Dynamo ČB Pardubice koukněte se 30 [živý přenos tv] Chrudim Třinec zápasy živě a startuje každý hrací den už v ...

[[[VOLNÝ, UVOLNIT@@@](((]] Jablonec Liberec koukněte se Dynamo ČB Jablonec koukněte se 2 září před 46 minutami — Dynamo ČB Jablonec koukněte se 2 září 2023 FORTUNA:LIGA 2023/2024, 21. kolo. Brno Zlín koukněte se... Prodloužení vítězné série mladoboleslavské juniorky by mu rozhodně udělalo největší radost. Bruslaři teď míří na Spartu a do Liberce, kde budou chtít zopakovat vítězství z úvodních vzájemných bitev. Když porazili Bílé Tygry 5:1, zastavili jejich vítěznou sérii. Zanedlouho se Boleslavští dostali přes svého rivala do čela tabulky. Chtěl bych jednou obléknout reprezentační dres, musí to být velká čest. “ „Reprezentace je určitě sen každého kluka. Chtěl bych jednou obléknout reprezentační dres, musí to být velká čest, “ ujišťuje Jan Hurt. Zda jeho dosavadní výkony trenéra Davida Čermáka zaujaly, to si zatím netroufne říct. „Vůbec nevím, ale budu doufat, že ano. Bylo by to něco neuvěřitelného, “ vzkazuje na dálku. Naposledy se v emotivní bitvě proti Plzni blýskl hattrickem. „Je to hodně dobrý pocit být první a vést celou republiku. Dobře se na tabulku kouká, “ usmívá se Jan Hurt, jehož tým zatím ztratil jen čtyři ze třiceti možných bodů. [[živý sport]] Hradec Králové Jablonec přenos 24/09/2023 před 6 dny — Brno Zlín koukněte se živě 28 května 2023[[[sport<<]]#] Pardubice Jablonec Dynamo ČB Jablonec koukněte se 2 září před 46 minutami — Dynamo ČB... [SLEDUJTE ONLINE] Liberec Teplice koukněte se živě 23 (živý přenos**) Olomouc Dynamo ČB koukněte se (TELEVIZE###) Liberec Zlín Bohemians koukněte se živě 26 dubna 2023 · GitLab[[ŽIVÝ PŘENOS TV!! ]] Zlín... [[[HODINKY]]!!!! ] Dynamo ČB Jablonec Přímý přenos 2 září [[[žít>>>>]]<<] Karviná Boleslav koukněte se živě 5 srpna 2023 Zlín Vyškov koukněte se 1 června 20232023 Brno Dynamo ČB živě 26 dubna 2023 FC Boleslav Jablonec... [[VOLNÝ, UVOLNIT<]''''] Dynamo ČB Boleslav živě 23. 2023 před 7 dny — [[DNES]] Dynamo ČB Boleslav živě 23. 2023 - Comfort Japan před 5 hodinami — 2023 — Zlín Dynamo ČB Přímý Dynamo ČB Pardubice koukněte se 30... A-t�m | Vz�jemn� z�pasy | Zl�n |Zobrazen�: jen v�sledky | statistiky | pouze doma | pouze venku | v�e sez�na Sout�kolodatumsoupe�i 2023/2024FORTUNA:LIGA 24. kolo 9. V pátek oslaví Hurt sedmnácté narozeniny a není těžké odhadnout, jaký hokejový dárek by si přál. Skvělý vstup do juniorky! Hurt o jízdě Boleslavi i své průbojnosti: Stačí dva protizvraty | Hokej. cz - web českého hokejeJan Hurt | Foto: Ronald Hansel, Juniorský hokej Deset zápasů – devět výher. Jediná porážka hned na úvod, potom téměř bezchybná série. Skvostná forma zdobí na začátku sezony juniory Mladé Boleslavi, které trochu překvapivě po bodové stránce táhne drobný prvoročák Jan Hurt. [[[SPORT-]-]] Příbram Chrudim přenos živě 29. 09. 2023 19. 8. před 1 dnem — 19. 2023 — [[[ŽIVÝ PŘENOS TV-]]] Táborsko Vlašim koukněte se živě 21 kv. SC Znojmo 2013/2014 SK Dynamo České Budějovice 2014/2015... [[SLEDOVAT TELEVIZI]>] Zlín Viktoria Plzeň koukněte se živě 17. 2023 — 2023 — živě 24 května 2023 Dynamo ČB Pardubice koukněte se 30 [živý přenos tv] Chrudim Třinec zápasy živě a startuje každý hrací den už v 15FC(... 3. 2024 CEB-ZLN 15:00 FORTUNA:LIGA 10. kolo 30. 2023 ZLN-CEB 2022/202325 25. kolo 1. 4. 2023 5:1 (2:0) 11 11. 10. 2022 2:2 (2:1) 2021/2022FORTUNA:LIGA 27. kolo 2. 2022 2:2 (1:1) 13. 2021 2:0 (1:0) 2020/2021FORTUNA:LIGA 23. kolo 13. 2021 3:0 (1:0) 7. Z drobnější postavy se tak snaží dělat svou výhodu. A třetí? Ten byl z úniku, když plzeňský obránce špatně zpracoval kotouč na modré čáře, “ popisuje Hurt své kousky. „Mám dobré spoluhráče, kteří umí rozdat puk a vidí hru. Minulý rok to asi úplně takové nebylo, v dorostu jsem se nemohl nějak extra chytit. “ V Mladé Boleslavi se mu tři za zápas povedly poprvé. „Hattrick jsem nedal dlouhou dobu, naposledy v Kolíně, “ loví v paměti svůj mateřský klub, odkud přišel do Boleslavi na jaře 2021. „Občas se kouknu, jak Kolín hraje, mám ho pořád srdcem rád. Jsem ale z Poděbrad a teď bydlím v Boleslavi sám bez rodičů. Je to tady super, máme dobré zázemí a výborné trenéry. [Sledovat televizi**] Dynamo ČB Chrudim Přímý přenos 10 před 16 hodinami — 2023 — přímý přenos s[Živý sport-] Dynamo ČB Jablonec přenos živě 23. Chrudim Jihlava přenos 4 července 2023U16 - Brno 0:3 (0:0) Karviná ... „Mám rád hru s pukem, bruslení a předbrankový prostor, střelbu, “ líčí. A jak se tedy snaží na soupeře vyzrát? „Stačí dva protizvraty a tím se jich většinou zbavím. To je nejlepší, co můžu udělat s pukem, když jsou o hlavu větší, “ povídá Hurt. Vzhledem ke svým číslům se asi těžko ubrání myšlenkám na reprezentaci. Pokud by pokračoval ve stejném tempu, pak by trenéry osmnáctky klidně mohl oslovit. Národní tým má poměrně dlouhou sezonu a po odchodu řady hráčů do zahraničí vždy dostávají šanci i mladíci z domácí juniorské extraligy, pro které to bývá poprvé. „Reprezentace je určitě sen každého kluka. A je to i můj sen. „Tehdy jsem ani nepočítal s takovým výsledkem, když Liberec hrál v podstatě v plné a my jsme měli velkou marodku. ((TELEVIZE>>)) Zlín Viktoria Plzeň koukněte se živě 17 září před 5 hodinami — Zlín Viktoria Plzeň koukněte se živě 17 září 2023 liga[živý sport! ] Sparta Dynamo ČB koukněte se živě. Živě: Zlín - Plzeň 0:2... SK Dynamo České Budějovice | oficiální internetové stránky před 33 minutami — Dynamo - Chrudim 2:0. dnes. Dynamo porazilo Chrudim a v poháru jde dál · Preview 3. kola MOL Cupu. včera. Ve 3. kole poháru přivítáme doma druholigovou Chrudim.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page