top of page

The Overweb Group

Public·83 members

Bursaspor Gölcükspor maç özeti 10 Ekim 2023

2 gün önce — Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde Antrenör Nedim Vatansever gözetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı.

Ben Özcan AYHAN Başkanımız ve Bülent TEMELLİ Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizde milletvekili olarak burada bu proje için hizmet etmek için hazırız. İMASKOP Projesini Bursa Milletvekili Mustafa VARANK Bey’de destekliyor. Bir başka programda biraz önce beraberdik. Kendilerinin selamlarını da sizlere iletmek isterim. Türkiye’nin Yüzyılı için İnegöl’de küçük ve orta ölçekli firmalarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasının aciliyetinin farkındayız. İnegöl’de sanayi alanları için ayrılabilen alanlar oldukça kısıtlı. Bu nedene İMASKOP Projesi önemlidir. Belediye olarak İstanbul Teknik Üniversitesi ile bir çalışma yürüttük. Bu yürütülen çalışma sonucunda sanayiye döndürülebilecek araziler, orman, mera gibi dönüşümü zor olan alanlar. Bizler İMASKOP için olabilecek alanları, bu çalışmaya istinaden en doğru alanda yapılanmasını istiyoruz. İMASKOP tarafından talep edilen parselasyonu ve diğer talepleri karşılamak üzere çalışıyoruz. Projemizin çok kısa zamanda ete kemiğe bürüneceğini umuyorum. Özcan AYHAN Başkanımız ve yönetimine bu proje için bir kere daha teşekkür ederim. ” dedi. Bursa Milletvekili Ayhan SALMAN;”Yıllar önce bizlerin büyükleri ülkemizin ilk OSB’lerinden birini hayata geçirmek için çalışmaya başlamışlar ve örnek olmuşlar. Bu oluşumların gerçekleşmesine katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. İnegöl’üler müteşebbis ruhludur. İnegöl’de fuarcılık gibi birçok çalışmada bu müteşebbis ruhla gelişmiştir. İMASKOP Projesi bu müteşebbis ruhun bir çıktısıdır. Biz, bizden önceki siyasilerimiz İnegöl’ün ihtiyaçları için caba gösterdilerse, bizde aynı caba ile hareket ediyoruz. Bununla ilgili olarak da üzerinde birlikte çalıştığımız birkaç alternatif yerimiz var. Ayrıca zemini, ulaşımı ve mülkiyeti gibi konular göz önüne alınıp, nihai karar verildiğinde çok önemli bir mesafe kat edilmiş olacak. Bunu da ilk önce üyelerimiz duyacak. Bu konuyla ilgili Milletvekilimiz olarak seçilmesiyle birlikte Orman Genel Müdürlüğü ve Milli Emlak ayağında işlerimizin hızlanmasına katkı koyan Milletvekilimiz Sayın Ayhan SALMAN ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur AKTAŞ Beylere çok teşekkür ediyorum. 000 m2’lik alan üzerinde çalışan irili ufaklı küçük ölçekli işletmeleriz. Sonra Bedre Deresi ötesinde yine günün şartlarında yaklaşık 1. 300. 000 m2’lik alan üzerinde kurulan ve nispeten biraz daha büyük ölçekli küçük sanayi sitesinde üretim yapan işletmeleriz. Daha sonra sırasıyla 1. ve şimdi 2. Etabı ile 6. 750. 000 m2’lik İMOSAB, 1. 200. 000 m2’lik Yenice OSB ve tamamında olmamak üzere 1. OSB’de faaliyet gösteren orta ölçekli firmalarız. Tabi ki bir de yer olsun da nerede olursa olsun diyerek köy yolları, tarım arazileri ve hayvan çiftliklerinde hatta Belediye Başkanımızı da zor durumda bırakarak kullandığımız Ahmet Türkel Çevre İmar Yolu karşısında faaliyet gösteren firmalarız. Her zaman destekliyoruz. Kısa zamanda kurdelesini kesmekte inşallah nasip olur. ” dedi. İMASKO RUHU ARTIK İMASKOP İLE YAŞIYOR Kooperatif ve proje hakkında bilgi vermek üzere İMASKOP Başkan Vekili Bülent TEMELLİ tarafından katılımcılara bir sunum gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sunumda süreç ile ilgili merak edilen detaylar paylaşıldı. İMASKOP Başkan Vekili Bülent TEMELLİ sunumuna “İMASKO bugün aramızda bulunan genç kardeşlerimiz için bir anlam ifade etmiyordur. Hatta belki de ilk defa duydukları bir isimdir. Ancak İMASKO’yu mobilyacılığımızın 1. ve 2. kuşakları çok iyi bilirler. O günün şartlarında özellikle malzeme temininde çok önemli roller üstlenmiş ve İnegöl Mobilyacılığının bugünlere gelmesinde büyük rolü olan bir kuruluşumuzun adıdır. Nasıl yapılacağına gelindiğinde ise önümüze 3 farklı seçenek çıkıyor. 1. seçenek hiç kredi kullanmadan kendi imkanlarımız ile yapmak. Bu yol en kolay fakat en maliyetli, nakit ihtiyacının çok olduğu bir yöntemdir. Aynı zamanda birçok kooperatif ve hatta OSB’de sona bıraktığı için alt yapı sorununun uzun sürdüğü bir yöntemdir. seçenek ise TOKİ marifeti ile yapmaktır. Peki belirlenen bu yerde ne yapılacağı sorusuna cevap olarak öncelikle mobilyacılarımız için zeminde 250 m2, 500 m2, 1000 m2 ve 1500 m2’lik 4 ayrı seçeneğimiz olacak. Tabi ki bunlar 3 katlı iş yeri olacağından 250 m2 olan işyeri 750 m2 kullanım alanına sahip olacak. 500 m2 olanlar 1500 m2, 1000 m2 olanlar 3000 m2, 1500 m2 olan iş yerlerimiz ise 4500 m2 kullanım alanına sahip olacak. Kerestecilerimiz için ise 1500 m2 ve 3000 m2’lik tek katlı iş yerleri yapılacak. Mobilya yan sanayimiz ve tedarikçilerimiz için ise mobilya ve ağaç işleri sektörlerimizin yerleşiminden sonra kendilerine sunulacaktır. Ben destekleri için belediyemize, siyasilerimize, paydaş kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. ” dedi. Açılış konuşmalarında söz alan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz UĞURDAĞ; “Özcan Başkanımız ve Yönetiminin İMASKOP Projesi için duyduğu heyecanını biliyoruz. Gerek şahsen, gerekse Oda olarak İMASKOP Projesini destekliyoruz. İnegöl büyümeye devam ediyor. Sektörlerimizde aynı hızda büyüyor. Bu nedenle bu proje oldukça önemlidir. Birkaç hafta önce Özcan Başkanım ve yönetimi bizleri ziyaret ettiğinde, 4 yıl önce Kocaeli’den Odamıza transfer ettiğimiz İş Geliştirme Birim Sorumlumuz Alican OFLAZ’ı Kooperatifin Genel Müdürü olarak istediklerinde, Odamıza birçok katkısı olan personelimizi süreci desteklemek, İMASKOP’un gelişimini hızlandırmak için yönlendirdik. İMASKOP projesine desteğimizi bir kerede böyle anlatmak isterim. Bu proje ile bu süreçte desteklenmiş ve hızlanmış olacaktır. “ dedi. İnegöl Belediyesi Başkanı Alper TABAN; “İnegöl’de mobilya adına yeni bir heyecan başlıyor. Arka planda çok fazla emek ve gayret olduğunu ifade etmek isterim. İnegöl’e dair söylenecek çok güzel şey var fakat ben özellikle mobilya sektörümüzün üzerinde durmak istiyorum. Esnaf ve tacirimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Bursaspor - Gölcükspor Ziraat Türkiye Kupası Bursaspor - Gölcükspor Maç kadroları, Maç sonuçları, Maçın gollerinin videoları. MAÇ ÖZETİ ÖZET Balıkesirspor 0-1 Burhaniye Belediyespor | MAÇ ÖZETİ. 1; 2; 3 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page